OVER

Vanaf jongs af aan ben ik bezig met het maken van video's. Mijn passie voor film heeft zich gedurende de jaren ontwikkeld, naar waar ik nu sta.

Achter RBGfilmproducties staat Charlotte Rietbergen. Ik studeer aan de Dutch Filmers Academy in Hilversum, waar ik momenteel in het derde studie jaar zit. Gedurende mijn opleiding heb ik mijzelf ontwikkeld naar de kant van productie en regie, zoals terug te zien is in op mijn portfolio pagina's. Daarnaast heb ik in 2019 de HBO studie media en entertainment managment afgerond bij de NCOI.

Tijdens het filmproces hou ik ervan om de leiding te pakken en het overzicht te bewaren. Daarnaast zet ik mij in om alles zo goed mogelijk geregeld te hebben, werk ik graag samen en is elk project voor mij weer een nieuwe uitdaging die ik vol plezier aan ga!

In 2017 heb ik stage gelopen bij Vodaphone-Ziggo voor het programma De TweedeKelder. Een verkiezingsprogramma voor en door studenten, rechtstreeks vanaf het Binnenhof in Den haag. Ik geloof erin dat je het meest leert van in het diepe springen. Dit was bij deze stage ook zeker het geval. Het heeft mij een goede basis gegeven voor het film maken in al zijn fassetten.

Van 2016 tot 2018 heb ik stage gelopen bij Dreamedia. Hier heb ik video's gemaakt voor scholen. Mijn voornaamste taken waren camera, interview en montage. Door deze stage heb ik naast de techische kant van het vak ook veel stappen gemaakt op het gebied van communicatie naar de opdrachtgevers toe.

Sinds 2018 ben ik mede-eigenaar van A Two Shot Story. Samen met Céline maak ik met veel passie en prezier trouwfilms. Informatie hierover is te vinden op onze website www.atwoshotstory.nl

Intresse in een samenwerking? Neem dan gerust contact op via onderstaand contact formulier. Dan ga ik graag een bakje koffie drinken om te kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen!

Contact formulier