Regie - portfolio

Zielsalleen

regie - productie

Zielsalleen (2019) is een korte fictie film. Voor deze film heb ik de regie en productie gedaan. Tijdens de productiefase heb ik mij gericht op de kleine details en de locatie geregeld. Op de set verbond ik als regisseur de verschillende disiplines met elkaar om op beeld het beste resultaat te kunnen krijgen. Bij de montage ben ik dicht betrokken geweest en heb ik mijn visie overgebracht op de editor.


Opnames: Zielsalleen

The Greatest

regie - montage

The Greatest (2018) is een videoclip voor de dans vereniging Additude. Samen met Zelina van Ommeren heb ik zorg gedragen voor de gehele video. Op de dag zelf kregen we een aantal cadeautjes, aangezien er atributen stonden waar wij niet op hadden gerekend. Deze hebben wij op een slimme manier in de video kunnen gebruiken als decor. Soms moet je snel in kunnen spelen op veranderende omstandigheden, dit hebben wij bij deze clip ook zeker gedaan.
Opnames: The Greatest

A Different View

regie

A Different view (2017) is een korte fictie film over hoe mannen en vrouwen verschillend bekritiseert worden voor hun sexuele keuzes. Voor deze film heb ik de regie gedaan. Het opnemen van de scene in bed was een uitdagende klus. We zijn hier op een goede manier uitgekomen door de tijd te nemen voor het opnemen van deze scene en te anticiperen op elkaar.


Opnames: A Different View